Védőnő kereső Vissza

Területi védőnő kereséséhez a Település mezőben kezdje el begépelni azon település irányítószámát, ahol védőnőt szeretne keresni! Amennyiben megfelelően adta meg a település irányítószámát a rendszer automatikusan listázza a hozzá tartozó települést.
Az irányítószám és a hozzá tartozó településre kattintva rögzítheti ezt a Település mezőben, ezt követően térjen át az utca mezőbe!
Az utca mezőbe írja be a keresett utcát, a közterület jellege (út, utca, tér, stb.) nélkül pl: Kossuth! Az utca mezőben nem szükséges nagy kezdőbetű használata, mivel a rendszer képes így is a keresésre pl.: kossuth. A pontos házszám megjelölése sem szükséges. pl. Kossuth utca 30. Az utcanevek helyesírására azonban ügyeljen!
Nem megfelelő választás esetén a mező jobb oldalán található X-el törölheti a bevitt adatot.
Ha mind a település, mind pedig az utca nevét rögzítette a keresőben, nyomja meg a keresés gombot! Ekkor a rendszer listázza a védőnő nevét és az általa ellátott utcát/utcákat.
A keresés abban az esetben is működik, ha csak a települést tölti ki utca nélkül. Ebben az esetben a rendszer a település összes utcáját listázza.
Probléma esetén a vmo@nnk.gov.hu e-mail címre írhat.

X