Főoldal » Felső menü » Rólunk » Álláspályázatok

Tisztelt Látogató!

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.

Az OTH álláspályázata: egészségügyi asszisztens

2015.11.30. Nyomtatás

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal pályázatot hirdet a

Munkahigiénés és Foglalkozás-egészségügyi Főosztályra

egészségügyi asszisztens

 munkakör ellátására, határozatlan idejű kormánytisztviselői kinevezéssel az alábbiak szerint.

Munkavégzés helye: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2.

 Feladatkör:

  • Pulmonológia Szakrendelés vizsgálat céljából megjelenő személyek teljes körű légzésfunkciós, EKG, vérnyomás és allergológiai vizsgálat.

Pályázati feltételek:

  • egészségügyi szakképesítés,
  • érettségi,
  • büntetlen előélet,

· magyar állampolgárság,

· cselekvőképesség,

· felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások)

Előnyt jelent:

  • légzésfunkciós vagy pulmonológus-allergológusi képzettség
  • közigazgatási alapvizsga

Illetmény és juttatások:

  • A kormánytisztviselők jogállásáról szóló 2010. évi LVIII. törvény, valamint a kormánytisztviselők vonatkozásában is alkalmazandó köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény szabályai szerint.

Jelentkezés módja:

Részletes, fényképes szakmai önéletrajz, valamint a végzettséget, igazoló okiratok másolatai, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány másolata. Aláírt nyilatkozat arról, hogy az eljárásban résztvevők a pályázati anyagot megismerhetik. Kérjük eljuttatni az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Humánpolitikai Főosztályára e-mailen az allaspalyazat@oth.antsz.hu címre. A tárgyban kérjük feltüntetni a munkakör megnevezését: „egészségügyi asszisztens”.

Jelentkezési határidő: 2015. december 17.

Elbírálás: A pályázatokat az OTH kormánytisztviselőiből álló szakmai bizottság bírálja el a benyújtott írásos anyagok alapján. Az így kiválasztott jelöltekkel a bizottság személyes elbeszélgetést folytat és annak eredményéről a pályázók írásban értesítést kapnak.

A pályázatok elbírálásának módja:

A pályázatokat az OTH kormánytisztviselőiből álló szakmai bizottság bírálja el a benyújtott írásos anyagok alapján. Kizárólag a formai és tartalmi feltételeknek megfelelő pályázatok közül születik meg a munkáltatói döntés. A kiválasztott jelöltekkel a bizottság személyes elbeszélgetést folytat és annak eredményéről a pályázók értesítést kapnak.

A munkakör betölthető: A pályázat elbírálását követően azonnal.