Főoldal » Felső menü » Rólunk » Álláspályázatok

Tisztelt Látogató!

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.

Az EKI álláspályázata: gyógyszer-raktárkezelő

2016.11.15. Nyomtatás

Az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. Törvény alapján pályázatot hirdet

gyógyszer-raktárkezelő

munkakör betöltésére közalkalmazotti jogviszony határozatlan idejű, teljes munkaidőben történő közalkalmazotti kinevezéssel, 4 hónap próbaidővel.

A munkavégzés helye: 2085 Pilisvörösvár, Budai u. 2.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: A raktárban tárolt készletek mozgatása. A készlet mozgások bizonylatainak elkészítése. A kiadott készleteket kísérő bizonylatok elkészítése. A beérkezett áruk mennyiségi és minőségi átvételének dokumentálása. A belső szabályzatban rögzítettek szerinti selejtezés, leltár előkészítés végrehajtása. Gyógyszerek, kötszerek, egyszerhasználatos anyagok, fertőtlenítőszerek lejárati idejének figyelése, pótlás szükségességének jelzése, javaslattétel a beszerzésre.

Általában a készletek fizikai mozgatása. A raktári rend és tisztaság folyamatos biztosítása.

A raktári külső környezet rendben tartása.

Illetmény és egyéb juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Kjt. bértáblája, az Intézet közalkalmazotti szabályzata figyelembevételével, közös megegyezés alapján kerül sor.

Pályázati feltételek:

Érettségi bizonyítvány; B kategóriás jogosítvány; Microsoft Office programok felhasználói szintű ismerete; büntetlen előélet; magyar állampolgárság; cselekvőképesség, fizikai erőnlét.

Előnyt jelent: raktározási tapasztalat; gyógyszertári asszisztens végzettség.

A Pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Szakmai életutat részletesen bemutató magyar nyelvű önéletrajz; iskolai végzettséget igazoló iratok másolata; erkölcsi bizonyítvány – pozitív elbírálást követően; nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az elbírálásban résztvevők megismerhetik.

A munkakör betöltésének időpontja:

A pályázatok elbírálását követően.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 16.

A pályázat benyújtható: postai úton: 1461 Bp. Pf.: 292. címre; elektronikus úton: eki@eki.hu; vagy személyesen az Intézet központi telephelyén (1088 Bp., Szentkirályi u. 21.);

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítást Haláchy Enikő (+36-30-597-5393) tartalékkészlet gazdálkodási osztályvezető nyújt.