Főoldal » Felső menü » Rólunk » Álláspályázatok

Tisztelt Látogató!

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal pályázatot hirdet projektek, pályázatok projekt asszisztnesi munkakörére

2015.05.12. Nyomtatás

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal pályázatot hirdet a TIOP, KMOP, TÁMOP, ÁROP, EKOP, EFOP, KEOP keretében megvalósuló projektek, valamint elbírálás alatt álló pályázatok keretében

projekt asszisztens

munkakör ellátására, Munka törvénykönyve alapján az alábbiak szerint.

Munkavégzés helye:

 • Országos Tisztifőorvosi Hivatal, 1097 Budapest, IX. kerület Albert Flórián út 2-6.

Munkavégzés óraszáma: Heti 40 óra.

Feladatkör:

 • projektvezető operatív munkájának támogatása;
 • részletes projekt adminisztráció ellátása;
 • a projekt elektronikus és papír alapú dokumentációs igényeinek kiszolgálása;
 • a központi dokumentáció szervezése, működtetése, a megvalósítás, ellenőrzés és elszámolás szempontjából fontos projektdokumentumok esetében adminisztrációs feladatok ellátása, naprakész dokumentáció biztosítása;
 • jelentések készítésének, teljesítés elszámolások, hiánypótlások adminisztratív támogatása;
 • szervezési feladatok, formai ellenőrzések elvégzése;
 • egyéb szervezési (pl. levelezés, egyéb ügyintézés, archiválás stb.) feladatok ellátása, továbbá kapcsolattartás az OTH (fő)osztályaival.

Elvárások:

 • legalább középfokú végzettséggel és minimum 1 év uniós projekt pénzügyi végrehajtásban szerzett tapasztalattal bír.
 • magas szintű ismeretekkel rendelkezik az irodai számítógépes alkalmazások terén, kiemelten az excel táblázatkezelőt és word szövegszerkesztőt illetően.
 • hatékony, precíz, önálló munkavégzésre képes, munkájára igényes személyiség, aki magas kooperációs hajlandósággal bír, monotonitástűrő képessége és munkabírása kiemelkedő.

Előnyt jelent: előnyt jelent, ha ismeri a Forrás SQL rendszert, továbbá ha az uniós projektekben szerzett releváns tapasztalata meghaladja a 2 évet.

Illetmény: Projektek és pályázatok költségvetése szerint.

Kérjük, fizetési igényének megjelölését a pályázatában.

Jelentkezés módja:

A fényképes részletes szakmai önéletrajzot, a végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolatait, valamint nyilatkozatot arról, hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik, kérjük eljuttatni az Országos Tisztifőorvosi Hivatalhoz e-mailen a projektmenedzsment@oth.antsz.hu címre. A tárgyban kérjük feltüntetni a munkakör megnevezését: „projekt asszisztens”.

Az önéletrajz minta letölthető az ÁNTSZ honlapról (www.antsz.hu) az álláspályázatok menüpont alatt.

A szerződéskötés feltétele, hogy a munkába állás megkezdésekor 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezzen a jelölt. Ha a pályázó erkölcsi bizonyítványhoz kötött munkakörben dolgozik, akkor az erről szóló igazolást kell benyújtani.

Jelentkezési határidő: 2015. május 30.

A munkakör betölthető: elbírálást követően azonnal

A pályázatok elbírálásának módja:

A pályázatokat bizottság bírálja el a benyújtott írásos anyagok alapján. Az így kiválasztott jelöltekkel a bizottság személyes elbeszélgetést is lefolytat. A pályázat eredményéről a pályázók értesítést kapnak.

Budapest, 2015. május 4.