Főoldal » Felső menü » Rólunk » Álláspályázatok

Tisztelt Látogató!

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.

Az EKI álláspályázata: raktárkezelő

2016.11.15. Nyomtatás

Az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. Törvény alapján pályázatot hirdet

raktárkezelő

munkakör betöltésére közalkalmazotti jogviszony határozatlan idejű, teljes munkaidőben történő közalkalmazotti kinevezéssel, 4 hónap próbaidővel.

A munkavégzés helye: 1182 Budapest, Kappel Emília u. 3.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:

A raktárban tárolt készletek mozgatása. A készlet mozgások bizonylatainak elkészítése. A kiadott készleteket kísérő bizonylatok elkészítése. A beérkezett áruk mennyiségi és minőségi átvételének dokumentálása. A belső szabályzatban rögzítettek szerinti selejtezés, leltár előkészítés végrehajtása. Az egyszer használatos orvostechnikai eszközök és az orvostechnikai eszközök fogyóeszköz tartozékai lejárati idejének figyelése, pótlás szükségességének jelzése, javaslattétel a beszerzésre. Az Állami Egészségügyi Tartalékkészlet részét képező orvostechnikai eszközök állag védelmét és működőképességet biztosító kezelések végrehajtása. Általában a készletek fizikai mozgatása. A raktári rend és tisztaság folyamatos biztosítása. A raktári külső környezet rendben tartása.

Illetmény és egyéb juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Kjt. bértáblája, az Intézet közalkalmazotti szabályzata figyelembevételével, közös megegyezés alapján kerül sor.

Pályázati feltételek: érettségi bizonyítvány; B kategóriás jogosítvány; Microsoft Office programok felhasználói szintű ismerete; büntetlen előélet; magyar állampolgárság; cselekvőképesség; fizikai erőnlét.

Előnyt jelent: raktározási tapasztalat; műszerek karbantartásában való jártasság; orvostechnikai eszközismeret; targoncavezetői engedély.

A Pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Szakmai életutat részletesen bemutató magyar nyelvű önéletrajz; iskolai végzettséget igazoló iratok másolata; erkölcsi bizonyítvány – pozitív elbírálást követően; nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az elbírálásban résztvevők megismerhetik.

A munkakör betöltésének időpontja: a pályázatok elbírálását követően.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 16.

A pályázat benyújtható: postai úton: 1461 Bp. Pf.: 292. címre; elektronikus úton: eki@eki.hu vagy személyesen az Intézet központi telephelyén (1088 Bp., Szentkirályi u. 21.);

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítást Haláchy Enikő (+36-30-597-5393) tartalékkészlet gazdálkodási osztályvezető nyújt.