Főoldal » Felső menü » Rólunk » Sajtó » Archívum

Tisztelt Látogató!

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.

Új eljárás a SZOK pályázatban

2010.04.23. Nyomtatás

2010. április 23.

Eredményt hirdettek az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által a „Keretmegállapodás kommunikációs ügynökségi, nyomdai és rendezvényszervezési szolgáltatások igénybevételére” tárgyában indított nyílt, keretmegállapodásos közbeszerzési eljárásban. Az eljárás során 9 részajánlattételt bíráltak el: az 1. részben kommunikációs ügynökségi szolgáltatásra, a második részben nyomdai és kapcsolódó szolgáltatásokra, míg a 3-9. részben régiónként rendezvényszervezési szolgáltatásokra pályázhattak a kiírási feltételeknek megfelelő jelentkezők.

A bíráló bizottság munkáját elvégezve, a következő javaslatot tette: az 1. rész tekintetében érkezett 4 ajánlat közül három ajánlat(Hat Márka Művek, Privy Council Communications, VM Kommunikációs Tanácsadó Kft.) érvénytelen. Mivel a Kbt 92/A (2) bekezdése értelmében, amikor több ajánlatból csak egy (ACG-Berg konzorcium) az érvényes, akkor az eljárás kötelezően eredménytelen.

A 2. rész tekintetében a benyújtott 6 ajánlat közül a Bíráló Bizottság öt esetben (Demax Művek, KEIOK Kft, Pátria Nyomda, ACG-Berg konzorcium, VM Kommunikációs Tanácsadó Kft.) az ajánlat érvénytelenségét javasolta. Érvényes ajánlatot egyedül az Alföldi Nyomda Zrt. tett. Az eljárás ily módon ugyancsak eredménytelen.

A 3-9. rész tekintetében – a 6. rész kivételével, amelyre 4 ajánlatot küldtek be – 5 ajánlat érkezett. Két ajánlattevő (Európa Oktatási és Rendezvényszervező Kft, ACG-Berg konzorcium) ajánlatait a bíráló bizottság érvénytelennek javasolta nyilvánítani. Az érvényes ajánlatok száma minden rész esetében három. Minden részre vonatkozóan ugyanazok a vállalkozások (KEIOK Kft., Nexus Reklámügynökség Kft., VM Kommunikációs Tanácsadó Kft.) az érvényes ajánlatok benyújtói. Az eljárás a 3-9. rész tekintetében eredményes. Az érvényes ajánlatok közül a KEIOK Kft. adta valamennyi rész esetében összességében a legelőnyösebb ajánlatot, ezért a bíráló bizottság a nyertes ajánlattevővel javasolja a szerződést összesen bruttó 105 millió forint értékben megkötni. Második helyezett minden rész tekintetében a VM Kommunikációs Tanácsadó Kft.

A bíráló bizottság javasolja, hogy az eredménytelenül végződött eljárások esetében új eljárások induljanak. A bíráló bizottság javaslatát az országos tiszti főorvos elfogadta, engedélyezte az eredmény kihirdetését és a 3-9. rész tekintetében a szerződés megkötését.

ÁNTSZ OTH Projektmenedzsment Osztály
ÁNTSZ Kommunikációs Főosztály