orszagos_intezetek.png
gyermekalapellatas_hu.png
egeszseg_hu
nefi_folyoirat_2.png
reach_2018_2.png
norveg_vedono.png
Főoldal » Legfrissebb hírek

Ügyfélbarát megoldás az Országos Közegészségügyi Központban

2017.03.02. Nyomtatás
Twitter
Bankkártyával is fizethetőek egyes eljárási díjak

Az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) is csatlakozott a Központi Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszerhez (EFER) és az ehhez kapcsolódó Intézményi Pénztár Programhoz (IPP). Ennek köszönhetően az ügyfelek az OKK-val szemben fennálló fizetési kötelezettségeiket az eddigi lehetőségek megtartása mellett az elektronikus ügyintézés során – akár otthonról – bankkártya segítségével is teljesíthetik.

Az Országos Közegészségügyi Központ felé a veszélyes anyagok és keverékek gyártásával vagy importálásával foglalkozó cégek tudják az adott anyag vagy keverék országos nyilvántartásba történő felvételének díját ily módon rendezni.

Az elektronikus fizetési szolgáltatás többek között lehetőséget biztosít az ügyfelek számára a különböző ügytípusokhoz kötődő fizetési kötelezettségek egy összegben (ügyösszevonás), egy tranzakcióval történő megfizetésére abban az esetben is, ha több bevételi számlára kell teljesíteni a befizetést.

A bankkártyás fizetés további előnye azon kívül, hogy a befizetések gyors, egy tranzakcióban történő teljesítését is lehetővé teszi, az, hogy az ügyfél számára ingyenes, mivel a tranzakciós díjak megfizetését a kedvezményezett vállalja.

ÁNTSZ Kommunikáció

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat
www.antsz.hu