orszagos_intezetek.png
gyermekalapellatas_hu.png
egeszseg_hu
banner_egeszsegfejlesztes_folyoirat.png
Méregközponti bejelentés
norveg_vedono.png
Főoldal » Felső menü » Rólunk » Sajtó » Archívum

Tisztelt Látogató!

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.

Az ÁNTSZ új országos vezetője dr. Paller Judit

2010.07.07. Nyomtatás
Twitter

2010. július 7.


Az Országos Tiszti Főorvosi Hivatalban az ÁNTSZ országos és regionális intézeteinek vezetői előtt dr. Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár hivatalosan bemutatta az országos tiszti főorvosi pozíciót átvevő dr. Paller Juditot. Az új vezető a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte diplomáját, közegészségtan-járványtan valamint megelőző orvostan és népegészségtan szakvizsgával rendelkezik. Egész életpályája a KÖJÁL-hoz, majd a jogutód ÁNTSZ-hez köti. A jelenleg megbízotti országos tiszti főorvosi pozíció mellett változtalanul ellátja az ÁNTSZ Nyugat-dunántúli Regionális Intézet regionális tiszti főorvosi feladatait is.
A vezetői megbeszélés egyúttal a hivatali átadás-átvételi eljárást is elindította az OTH-ban.
Ezt követően a sajtó nyilvánossága előtt is bejelentette dr. Szócska Miklós a személyi változást, röviden vázolva a következő időszak elvárásait. Dr. Falus Ferenc leköszönő országos tiszti főorvos megköszönte a jelenlévő vezetőknek, valamennyi munkatársának és a média megjelent képviselőinek az eltelt közel három és fél év közös munkáját. Dr. Paller Judit országos tiszti főorvos beszédében kihangsúlyozta: egy működő intézményt vesz át, amelyre az új kihívásoknak megfelelően az eredmények megtartása mellett várnak változások, és örül, hogy ebben az új kihívásban legjobb tudása szerint részt vehet.

ÁNTSZ Kommunikációs Főosztály

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat
www.antsz.hu