orszagos_intezetek.png
gyermekalapellatas_hu.png
egeszseg_hu
nefi_folyoirat_2.png
reach_2018_2.png
norveg_vedono.png

Közétkeztetés

Nyomtatás
Nyomtatás
2015.09.10. 

HOGYAN LEHET FINOMAT ÉS EGÉSZSÉGESET FŐZNI A MENZÁN?

  Megismertetni a megújuló közétkeztetés folyamatát az érintettekkel – ez a célja annak az európai uniós projektnek, amit a táplálkozás-egészségügyi előírások életbe lépésével párhuzamosan indítottak el. A többi között tájékoztató kiadványokat...
2015.08.31. 

Egészségesebb közétkeztetés: az egészségügyi hatóság is segíti a szolgáltatókat az új szabályok alkalmazásában

Mindenki a szükségleteinek és az egészséges táplálkozás irányelveinek megfelelő ételt kapjon a közétkeztetésben – ez a közétkeztetési rendelet célja. Az új konyhatechnológiai eljárások bevezetésére és megvalósítására biztosított több mint 3 éves...
2015.04.28. 

Kevesebb só, cukor és zsír – több gyümölcs. Egészségesebb közétkeztetés.

A leggyakoribb kérdések és válaszok a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet (továbbiakban Rendelet) kapcsán
2015.04.03. 

Élelmezésvezetők regionális fóruma – Miskolc, 2015. március 24.

Dr. Szabó Enikő helyettes országos tisztifőorvos előadása.
További információk
Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat
www.antsz.hu