orszagos_intezetek.png
gyermekalapellatas_hu.png
egeszseg_hu
banner_egeszsegfejlesztes_folyoirat.png
Méregközponti bejelentés
norveg_vedono.png
Főoldal » Felső menü » Rólunk » Sajtó » Archívum

Tisztelt Látogató!

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.

Ezerötszázadik követőnk a Facebook-on!

2012.02.03. Nyomtatás
Twitter

Egriné Ambrus Andrea Szabadegyháza jegyzője (jobbról) a www.facebook.com/tisztiorvos oldal ezerötszázadik követője Dózsáné dr. Sasvári Ildikó, a Dunaújvárosi, Adonyi, Egyingi, Gárdonyi Kistérségi Népegészségügyi Intézet kistérségi tisztifőorvosa társaságában látható felvételünkön.

Apró figyelmességként ÁNTSZ logóval ellátott bögrét kapott a jegyző asszony, aki elárulta: az ÁNTSZ-től érkező híreket saját honlapjukon eddig is közzétette. Mióta a Facebook-on is követi a @Tisztiorvos-t, még több információ jut el hozzá. Arról is írt nekünk, hogy mennyire fontosnak tartja mindezt a tájékoztatásban és ezért is kattint sokszor a megosztás gombra. Azt persze nem gondolta, hogy éppen ő lesz az ezerötszázadik lájkoló. Köszönjük a www.facebook.com/tisztiorvos-t követő, immár több mint 1500 fős közösségnek, hogy velünk tartanak. Arra kérünk mindenkit: továbbra is lájkoljanak, kommenteljenek és rendszeresen kattintsanak a megosztás gombra is!

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat
www.antsz.hu