orszagos_intezetek.png
gyermekalapellatas_hu.png
egeszseg_hu
banner_egeszsegfejlesztes_folyoirat.png
Méregközponti bejelentés
norveg_vedono.png
Főoldal » Felső menü » Rólunk » Sajtó » Archívum

Tisztelt Látogató!

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.

Közigazgatási Minőség Díjat kapott az orosházi, szarvasi kistérségi intézet - Közlemény

2009.07.13. Nyomtatás
Twitter

Közlemény
2009. július 13.

Az ÁNTSZ történetében elsőként vehetett át Magyar Közigazgatási Minőség Díjat a szolgálat Orosházai, Szarvasi Kistérségi Intézete.


A díjátadás pillanata

Immár 12 éve ünneplik Magyarországon minden évben július 1-én a Köztisztviselők Napját. E napon elismeréseket is átadnak – idén az Önkormányzati Minisztériumban tartott ünnepségen dr. Molnár Csabától, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető minisztertől  Dr. Tóth Erzsébet Ágnes kistérségi tiszti főorvos vette át a díjat.

Az elismerést a minőségügyben kiemelkedő teljesítményt felmutató közigazgatási szervezetek kaphatják, amennyiben megfelelnek a Miniszterelnöki Hivatal pályázati feltételeinek. Az elvárások közt van például,  hogy a folyamatos stratégiai  és  taktikai jellegű minőségfejlesztés a szervezet  működésének meghatározó  részét  képezi;  hogy minőségirányítási  (-menedzsment)  rendszerrel,   illetve a szervezeti   teljesítményt mérő Közös   Értékelési   Keretrendszer   (Common   Assessment   Framework   – CAF) alkalmazásával támogatják a folyamatos minőségfejlesztést. Fontos, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjék, értékeljék és javítsák a szolgáltatásaikat igénybe vevő ügyfelek elégedettségét,   s   mindezt   vegyék   figyelembe   a   fejlesztések során;   továbbá   a gyakorlatban   alkalmazzák   az   egymástól   való   tanulás, az   összehasonlításon   alapuló fejlesztés, valamint a sikeres megoldások elsajátításának elvét.


A minőségi díjat igazoló oklevél

ÁNTSZ Kommunikációs Főosztály

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat
www.antsz.hu